Recepti 13. listopada 2014.

Bruschetti s tikvicama

Bruschetti s tikvicama
gastro postao gastro.24sata.hr
Prepečeni kukuruzni kruh poslužite s tikvicama i rajčicama za ukusno predjelo

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 22

Potrebno vam je

  • 4 kriška kruh kukuruzni, žuti domaći
  • 1 režanj češnjak
  • 2 g ulje maslinovo
  • 1 kom tikvice, zelene
  • 1 kom rajčica, crvena
  • 4 žlica cheddar

Priprema

  1. Pomiješati maslinovo ulje s protisnutim češnjakom pa premazati jednu stranu kruha te kruh staviti na lim za pečenje.
  2. Na svaki komad kruha staviti tanju krišku ili dvije rajčice.
  3. Na tavi s ostatkom ulja prepeći tikvice oko 5-6 minuta dok ne omekšaju i dobiju zlatnu boju, pa ih staviti također na kruh.
  4. Svaku krišku posipati naribanim sirom i staviti u zagrijanu pećnicu na 5 do 10 min.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.