Recepti 13. listopada 2014.

Dip od luka

Dip od luka
gastro postao gastro.24sata.hr
Umak od luka odličan je dodatak slanim grickalicama ili jelima od povrća

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 3

Potrebno vam je

  • 2 kom luk ,crveni
  • 1 šalica vrhnje kiselo (20% masti)
  • 0.50 šalica majoneza
  • 2 mala žlica češnjak u prahu
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. U posudu dodajte sitno nasjeckani luk, kiselo vrhnje, majonezu i češnjak u prahu. Začinite solju i paprom te sve dobro izmiješajte.
  2. Prije serviranja dobivenu smjesu ostavite da se hladi najmanje 1 sat.
  3. Poslužite uz čips ili slane krekere.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.