Meso : Recepti za pripremanje bijelog, crvenog i mesa od divljači

Impressum

Autor:
grupa autora

Prijevod: Rajna Maršanić-Jovanović
Izdavač:
Leo-commerce
Godina izdanja:
12/2008.
Broj stranica:
186
Cijena:
240,00 kn

Autor:
Gastro.hr

Ispiši članak Pošalji Komentiraj (0)
Bogato proteinima, meso predstavlja temelj za ukusno i hranjivo glavno jelo ili za izvrsno samostalno jelo.
Ova knjiga nudi brojne i maštovite recepte na bazi bijelog, crvenog mesa i divljači, ukusno i maštovito pripremljene kao ragu, pečenje ili carpaccio.

Svi su recepti vrlo jasno prikazani i lake su izvedbe, popraćeni korak-po-korak ilustracijama.
Vrijeme pripreme, teškoća izvedbe, kalorična vrijednost i savjeti dodatno upotpunjuju svaki recept.
Knjiga "Meso" je produkt projekta 'Food Editore' koji je nastao je između Milana, središta talijanskog izdavaštva, i Parme, središta Food Valley. Izdavački projekt obuhvaća publikacije nekoliko važnih specijaliziranih knjiga enogastronomije, s ciljem širenja ugode i kulture hrane diljem svijeta. U redakciji izdavačke kuće postoji eksperimentalna kuhinja i fotografski studio gdje nastaju svi predloženi gastronomski specijaliteti.

Tu se organiziraju i kuharski tečajevi tijekom kojih su dostupni kuhari i njihovo iskustvo, a vode znatiželjnike i zaljubljenike u otkrivanju njihovih vlastitih sposobnosti uz štednjak. Izdavačka kuća koristi i savjete nekoliko najznačajnijih talijanskih enologa i slastičara, kao što su Giuseppe Vaccarini, najpoznatiji svjetski somelijer, i Iginio Massari, broj jedan u slastičarskim vještinama.
Za potrebe ove kuharice svoje su recepte dali brojni znameniti kuhari talijanske kuhinje.

Pripremili: Moderna vremena info

Gastro.hr

Komentiraj

Morate biti registrirani da bi mogli komentirati članke!


Specijal