Mršavljenje bez dijete

Impressum

Autor:
George Mateljan
Izdavač:
Planetopija
Godina izdanja:
2012.
Broj stranica:
240
Cijena:
159, 00 kn

Autor:
Gastro.hr

Ispiši članak Pošalji Komentiraj (0)
Istine i zablude o tome je li moguće mršavljenje bez dijete
Nekoliko ste puta već pokušali smršavjeti, ali svaki put uzalud? Jeste li ikad nakupili suvišne kilograme bez ikakva očigledna povoda, iako niste jeli više nego uobičajeno, a kamoli tek toliko da bi se drastična promjena mogla odraziti na vagi? Ako je uistinu tako, sigurno ste se hranili pogrešnim namirnicama!

Novija istraživanja pokazuju da su Hrvati među najdebljim narodima u Europi, a osobna iskustva govore da restriktivne dijete rijetko donose trajnu vitkost. No, je li moguće mršavljenje bez dijete i još važnije – kako to postići? Bez promjene navika, poznavanja namirnica i istinskog razumijevanja povezanosti između našeg zdravlja i stanja te hrane koju unosimo, bitka s kilogramima neće prestati. Ključ je u kontinuiranom unosu namirnica bogatih hranjivim tvarima i siromašnih kalorijama, koje su istodobno izuzetno ukusne i zasitne, smatra George Mateljan, autor knjige "Mršavljenje bez dijete".

George Mateljan, uspješni američki poduzetnik hrvatskih korijena, cijeli je život posvetio upravo toj temi. Sam je, bez dijete, izgubio velik broj kilograma usvajanjem zdravih prehrambenih navika baziranih na mediteranskoj prehrani. Na temelju svog bestselera Najzdravije namirnice svijeta, osmislio je program za mršavljenje bez dijete koji će osobama koje se bore s viškom kilograma pomoći da postignu i zadrže vitku liniju. Ako ste osoba koja želi postići optimalnu težinu, ovo je možda posljednja knjiga o mršavljenju koju ćete trebati.

Predavanje o mršavljenju bez dijete održat će se u četvrtak, 20. rujna u 19 sati, u Europskom domu u Zagrebu povodom predstavljanja istoimene knjige Georgea Mateljana. Razgovarat će se o zdravom načinu gubitka kilograma i pravilne prehrane, te iz Planetopije pozivaju sve zainteresirane da dođu i podijele svoja iskustva. Na predavanju sudjeluju Jadranka Boban Pejić, vodeća stručnjakinja za prirodnu prehranu i Željko Petrović, direktor Centra izvrsnosti George Mateljan u Splitu, a knjiga će se moći kupiti po promotivnoj cijeni.

Komentiraj

Morate biti registrirani da bi mogli komentirati članke!


Specijal