Recepti 13. listopada 2014.

Puretina punjena kozicama u umaku od gljiva i šparoga

gastro postao gastro.24sata.hr
Dajte si truda i pripremite ovo maštovito i bogato jelo za pravi gastro užitak

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 1

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 124

Potrebno vam je

  • 50 g kozica velika
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • 1 filet pureća prsa, narezak
  • 50 g gljive miješane, razne
  • 50 g šparoge, divlje
  • 0.50 kom luk ,crveni
  • 1 režanj češnjak
  • povrtni temeljac
  • sol
  • papar
  • peršin, list
  • kroketi

Priprema

  1. Na maslinovom ulju popržiti kozice i napuniti file od puretine, pričvrstiti krajeve filea s čačkalicama.
  2. Gljive popržiti na luku i češnjaku i podliti s temeljcem te dodati svježe blanširane šparoge i svježi peršin.
  3. Punjenu puretinu ispeći na grillu.

Dajte si truda i pripremite ovo maštovito i bogato jelo za pravi gastro užitak

Izvor Restoran Casa di Luna

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.