Zimnica

Impressum

Autor:
Tončica Cukrov
Izdavač:
Godina izdanja:
2011.
Broj stranica:
64
Cijena:
49 kn

Autor:
Gastro.hr

Ispiši članak Pošalji Komentiraj (0)
Pripremanje zimnice dio je tradicije uz koju nas vežu romantične slike staklenki različitih veličina i boja. Kako bi je pripremili na vrijeme iskoristite obilje povrća i voća koje vam nudi ljeto.  A želite li pripremiti zdravu zimnicu bez umjetnih konzervansa i aditiva, u tome će vam pomoći nova kuharica Tončike Cukrov ZIMNICA.
 Ovo najnovije izdanje u poznatoj Planetopijinoj seriji malih praktičnih kuharica pokazat će vam kako pripremiti zalihe omiljenih plodova da bi vam bili dostupni tijekom cijele godine. I ne samo to, ovakav pristup će vam omogućiti da sve namirnice zadrže najveću moguću hranjivost. Volite li kiselu ili slanu zimnicu, ili ste ipak ljubitelj slatkh delicija, ovdje ćete pronaći nešto za sebe. U tridesetak recepata pronaći ćete džem od smokava, maslačkov "med", gljive u ulju, slatko od jagoda, ružin nektar, usoljene masline, kao i klasike poput kiselog kupusa, ajvara...i još mnogo drugih staklenki koje donose užitak i zdravlje.

A naša poznata fotografkinja Maja Danica Pečanić ponovno je napravila fotografije za prste polizat'!

Tončika Cukrov profesorica je povijesti i povijesti umjetnosti, a profesionalno obavlja poslove kustosa. U Makronovi djeluje kao učiteljica kuhanja te vodi različite radionice i seminare kuhanja. Autorica je kuharica Za posao, Wok i Klice. Surađivala je na izradi knjige Prirodno i slatko Jadranke Boban Pejić, te Makrobiotičkom kuhinjom oko svijeta.

Komentiraj

Morate biti registrirani da bi mogli komentirati članke!


Specijal