Tako fino...
Pronađeno 13 rezultata za autora „Nikolina Išek”
idealno za zimu
Okruglice od bakalara i krumpira
Skuhani bakalar i krumpir pomiješajte sa začinima, oblikujte u kuglice, umiješajte u smjesu za pohanje i ispržite na ul…
tjestenina
Otkrijte tajnu carbonare s tikvicama
Popularni talijanski specijalitet s tjesteninom i jajima još je bolji ako u njega ubacite i tikvice
Apsolutno fantastično!
Musaku s ovim sastojkom - još niste probali!
Jelo koje obožavamo u svim njegovim kombinacijama ima i sasvim novi zaokret - u morske dubine! Dame i gospodo, isprobaj…
varivo i po!
Njegovo veličanstvo: Bosanski lonac
Reprezentativno jelo bosanske kuhinje koje potiče još iz srednjovjekovne Bosne
Jelo dana
Pohane palačinke s tajanstvenim punjenjem
Iskoristite palačinke od dan ranije ili pileće meso ostalo od ručka ili večere i pripremite ukusan obrok
blagodati voća
Jednostavne ideje za šareni voćni tulum
Tržnice i trgovački centri puni su ljetnog voća koje mami svojim bojama i mirisima - marelice, breskve, nektarine, kruš…
Nešto drugačije
Njemačka krumpir salata s tajnim sastojkom
Provjerite kako Nijemci pripremaju popularnu salatu od krumpira
Gastro.hr
Pogledajte i zarolajte: Domaća štrudla s trešnjama
Iskoristili smo sezonu trešanja za pripremu domaće štrudle - pogledajte tradicionalni recept za najukusnije komade tije…
Gastro.hr
Slatko i slasno: Deset voćnih fantazija
Jagode smo već iskoristili za sve moguće slatke kombinacije. Sada je vrijeme da obratimo pozornost i na drugo voće koje…
Gastro.hr
Recepti za obožavatelje ljutih okusa
Svježe, suhe, u prahu... u kojem god obliku se nalazile, ljute papričice glavno su obilježje jela koja nam žare nepce. …
Gastro.hr
Brunch iznad Zagreba
Međunarodni projekt "Dinner in the sky" koji se trenutno odvija u 45 zemalja diljem svijeta, krenuo je s predstavljanje…
Gastro.hr