Najave 11. rujna 2017.

Foodex: Novi servis za online dostavu i narudžbu hrane

foto: Foodex
gastro postao gastro.24sata.hr
Želite li na još jednostavniji način uživati u tanjurima ponajboljih zagrebačkih restorana, aplikacija Foodex posebno će vas razveseliti. Uz tek nekoliko poteza po ekranu mobitela, navalite na slasne specijalitete na nevjerojatno jednostavan način!

Mlada ekipa Foodexa krenula je u slasnu pustolovinu koja će najviše razveseliti ljubitelje dobrih zalogaja. Naime, riječ je o novoj aplikaciji koja korisnicima nudi mogućnost narudžbe hrane u samo nekoliko koraka, a za razliku od drugih sličnih servisa, vrijeme narudžbe znatno je smanjeno.
 

 | Author: Foodex foto: Foodex


Kao pravi ljubitelji dobre hrane, i sami smo odlučili isprobati aplikaciju. Ono što nas je odmah privuklo jest jednostavan dizajn koji uvelike olakšava korištenje, pa samim time, i hrana postaje sve bliža. Već smo se upecali!

Restorani se pronalaze prema lokaciji i vrsti hrane, a posve nas je oduševila činjenica da od trenutka narudžbe i pripreme hrane u restoranu, dostava traje maksimalno 25 minuta. Idealno za gablec na poslu ili brzinski ručak za vrijeme radnih dana. Također, korisnik u svakom trenutku može vidjeti gdje se dostavljač nalazi, a ako je to potrebno, i kontaktirati ga.
 

 | Author: Foodex foto: Foodex


Kako je aplikacija relativno nova, plaćanje se za sada izvršava isključivo putem kartice, a račun istog trena stiže na mail adresu.

Foodex još uvijek surađuje s manjim brojem probranih zagrebačkih restorana, no ponuda je i više nego šarolika. Tako u samo nekoliko poteza prstom po zaslonu svog mobitela, možete uživati i u hrani iz restorana Royal India, Takenoko, Maredo, Delicija Libanesi, Juice Boxa, Pivnice Medvedgrad, Wok by Matija i Kitchen & Grill Placa. Za najveće sladokusce tu su i slastičarnice Cukeraj i Slastičarna Zagreb.

Iako su za sada orijentirani samo na širi centar Zagreba i gladne Zagrepčane, cilj mladih kreativaca iz Foodexa jest proširiti se i na ostale dijelove grada.

Osim što već sada možete krenuti s narudžbama, Foodex ekipu možete pronaći i na Film Food Festivalu na zagrebačkom Zrinjevcu gdje uz craft pive, koktele i promotivne akcije predstavljaju svoju slasnu priču.

Aplikaciju za Android prezmite OVDJE, a za IOS korisnike OVDJE. 

Ekipa Foodexa naše je čitatelje odlučila počastiti promotivnim kodom za popust od 35 kuna na prvu narudžbu. Kod vrijedi za prvih 100 korisnika, a iskoristiti ga možete upisivanjem FOODEX pri završetku narudžbe.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.