Recepti 13. listopada 2014.

Umak od hrena

gastro postao gastro.24sata.hr
Umjesto da ga kupite, zašto ne biste sami napravili domaći umak od hrena

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 5

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 194

Potrebno vam je

  • 125 g majoneza
  • 5 žlica hren
  • 125 g jabuka (cijela)
  • 1 žlica vrhnje kiselo (10% masti )
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • limunov sok

Priprema

  1. Naribani hren i naribanu jabuku pomiješajte s majonezom.
  2. Dodajte limunova soka ili octa te soli i papra prema ukusu. Prije posluživanja umiješajte kiselo vrhnje.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.