Špajza 09. kolovoza 2017.

Gastro profili koje jednostavno morate pratiti

Instagram
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Vjerujemo da su vam gastro Instagrami slaba točka i ovisni o fotografijama hrane, ove profile ne smijete propustiti.

Vjerujemo da pratite slavne chefove, poput Gordona Ramsayja i Jamieja Olivera, ali nemojte propustiti manje poznate profesionalce i uspješne amatere. 

Prvi profil koji vam još jednom preporučujemo je onaj Nusreta Gökçea, poznatijeg kao Salt Bae, zbog kojeg mnogi posljednjih mjeseci sole hranu na drugačiji način.  Dok je njega proslavila nevjerojatna ljubav prema mesu,  Peruanca Franca Noriegu su proslavili mišići koje prekriva samo pregačom, a nezanemariv je i njegov kulinarski talent.

 

Možda vas zanima... Salt Bae: Nitko ne soli bolje od njega Špajza Možda vas zanima... On je zaista GOLI kuhar Špajza

 

Šareni gastro profil koji morate početi pratiti je i Salty Seattle, iza kojeg stoji blogerica Linda Nicholson. Prava je majstorica tjestenine, a svoje tajne nesebično dijeli sa svim obožavateljima. 

 

Možda vas zanima... Pasta Ninja: Najgenijalnija tjestenina ikad! Špajza

 

Ne bi trebali propustiti ni rad Danielea Barresija koji je dokazao kako brokula i avokado mogu biti prava umjetnička djela. Zbog njegovih vam  fotografija vjerojatno neće curiti sline, ali možda dobijete ideju za serviranje vlastitih jela.  Hranu je u umjetnost pretvorio i Edgar Artis koji je zasigurno najneobičniji modni dizajner na svijetu. 

 

Možda vas zanima... Heroj instagrama: Talijanski umjetnik rezbarenja Špajza Možda vas zanima... Gastro modni dizajner - pogledajte njegove kreacije Špajza

 

Slijede dva Instagrama koja će vas raznježiti. Zvijezda prvog je udomljeni pas Popeye koji obožava slastice, a na drugom možete pratiti kako uživaju maleni Matthew i Sam Chau

 

Možda vas zanima... Najdlakaviji food bloger s 250.000 obožavatelja! Špajza Možda vas zanima... Gastro blogeri koji osvajaju srca Špajza

 

Predlažemo da bacite oko i na profil Kitchen Suspension na kojem hrana doslovno leti, ali i Symmetry Breakfast zbog kojeg ćete postati nevjerojatno gladni. Neodoljive su i fotografije blogerice Samire Kazan koja vodi Instagram alphafoodie i radi čuda od voća. 

 

 

 

 

Ove će vas fotografije zasigurno motivirati da se i sami upustite u kulinarsku avanturu.  Uživajte!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.