Špajza 11. lipnja 2019.

Otvara se restoran u kojem gosti neće koristiti ruke

foto: Stockfood

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Ako ste pomislili da je naslov clickbait, prevarili ste se. U Londonu će se otvoriti pop-up restoran "Hands Off", gdje će stručno osoblje obaviti baš sve umjesto gostiju...

Franšiza "Feng Sushi" za nekoliko dana otvara restoran u kojem će gosti trebati samo sjesti. Sve ostalo će, prema najavama, obavljati stručno osoblje. Korištenje ruku je strogo zabranjeno, čak i za konzumiranje pića.

Cijena za ovo neobično restoransko iskustvo je 20 funti, što uključuje uslugu hranjenja i meni s japanskim klasicima. Sva će zarada biti preusmjerena u humanitarne svrhe, udruzi "Mary's Meal" koja osigurava školske obroke za djecu iz obitelji lošijeg financijskog stanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY FEELS 🤤🤤🤤 #feng #sushi #foodies

A post shared by Feng Sushi (@fengsushi) on

 

Možda vas zanima... Corgi in the Garden: kafić po mjeri britanske kraljice Špajza

 

Budući da organizatori nisu otkrili detalje, imamo brojna pitanja vezana uz realizaciju ove zamisli. Nije nam jasno hoće li osoblje, koje u ovom slučaju možemo zvati hraniteljima, stajati cijelu večer kraj gosta ili će dolaziti na poziv. Također nas zanima smiju li se gosti poslužiti rukom za brisanje usta ubrusom ili čak i za to trebaju asistenta.

Mi osobno ne bismo posjetili ovakav restoran jer previše uživamo u jedenju rukama. Biste li se vi odrekli tog gušta?

 

Možda vas zanima... Biste li posjetili prvi Pusheen pop-up? Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.