gelato park
Pronađeno 784 rezultata za autora „Emina Basara”
okus djetinjstva
U dubrovačkoj konobi Veranda užicali smo recept za domaće uštipke
Dubrovačka konoba Veranda mjesto je koje osvaja nepca i srca gostiju. Konobu vode obitelji Andrić i Škrobo, a njihova p…
tajne dobre pašte
Zašto je tjestenina iz brončanog kalupa bolja?
Znamo da je skuplja,. no zanima nas kakva je to tjestenina iz brončanog kalupa i po čemu je bolja od 'obične'
recept mary berry
Desert od rabarbare i limuna gotov za 20 minuta!
Slavna britanska kuharica Mary Berry autorica je ovog odličnog i jednostavnog recepta za desert od rabarbare i limuna k…
nestrpljivo iščekivanje
Otkriveni prvi detalji 3. sezone hit serije "The Bear"!
Objavljen je prvi teaser trailer hit drame o kuharima 'The Bear', a ni premijera nije daleko
split spring
Imamo sve detalje festivala Split Spring
Od 23. svibnja do 1. lipnja u Ulici kralja Tomislava, ispred Galerije umjetnina, održat će se 6. izdanje food festivala…
opasan trend
Evo zašto čuvanje avokada u vodi može biti jako opasno!
Na društvenim mrežama širi se trend čuvanja avokada i citrusa, ali i neko povrće poput mrkve, u hladnjaku, potopljenog …
sajam vina
Više od 10.000 vinoljubaca posjetilo 30. Vinistru!
Slavljenički je bilo prošlog vikenda u Poreču, više od 10.000 posjetitelja nije propustilo najveću regionalnu manifesta…
novo mjesto
U The Bullu u Tkalči uživa se u divnom pogledu i vrhunskom mesu
Okosnica ponude The Bulla je vrhunsko meso s roštilja te svježi i odležani steakovi
tradicija
Međimurci u Zagrebu najavili manifestaciju Urbanovo
Središnji događaj Urbanova je Festival pušipela od 17. do 19 svibnja, no dio manifestacije je i Gurman tjedan te Otvore…
glatko i slatko
Lagana panna cotta s grčkim jogurtom by Jamie Oliver
U ovoj panna cotti tajni sastojak slavnog chefa Jamieja Olivera je - jogurt, koji ovom laganom desertu daje dodatnu not…
znamo tko kuha
PLACe Market napokon od sutra i na splitskom Pazaru
Ovu i iduću subotu jedemo na splitskom Pazaru, na koji stiže vrhunska spiza poznatih splitskih lokala i chefova. Da, na…
kulinarske radionice
Nauči slagati Buddha bowls i motati baklave od najboljih
U Studiju Flavorific kreću s novim ciklusom radionica - do kraja svibnja čekaju nas tako radionice Plant based Buddha b…
čestitamo!