slavonka
Pronađeno 141 rezultata za tag „
gastrolovci
”
sezonski klasik
Ledeni vjetar s jagodama pravi je slatki spektakl!
Počela je sezona jagoda, a u njima ćeš najbolje uživati ako pripremiš ovaj divan slatki klasik - ledeni vjetar s jagoda…
Sweety & Spicy
Karpati - divna kombinacija 3 omiljena deserta
Karpati ili Karpatka kolač je koji podrijetlo vuče iz Poljske. Iako neodoljivo podsjeća na kremšnitu, ipak je znatno dr…
Sweety & Spicy
Za još šareniji Uskrs jaja oboji prirodnim bojama
Oboji jaja prirodnim bojama, a potom ih premaži špekom za visoki sjaj...
mama drama
Jednostavna savijača od višanja, griza i pudinga
Vanilija, višnje, kore za savijaču i griz su savršena kombinacija...
začinjeno s ljubavlju
Zapečeni štrukli - za svaku priliku i u svako doba godine
Štrukli su još jedno naše tradicionalno jelo u kojem baš uživam i rado ga spremam.
Sweety&Spicy
Zagorske mlince lako možeš pripremiti kod kuće
Za pripremu tradicionalnih mlinaca potrebna su dva sastojka - brašno i voda...
samo jedan griz
Kesten pire iskoristi za pripremu odličnog kolača
Imaš pakiranje kesten pirea? Isprobaj recept za neodoljive kesten kocke sa sočnim kakao biskvitom
Sweety&Spicy
Od viška svježeg sira napravi starinsku pitu
Ako imaš viška svježeg sira, eto ideje za brzu i ukusnu večeru (a i doručak idući dan)...
Darkova web kuharica
Placke - jedinstvena slastica iz bakine kuhinje
Gastrolovac Darko Kontin replicirao je poslasticu koju je redovito pripremala njegova baka i pripremio detaljan recept.…
Gastro.hr
Lokalno na tvom stolu: Gastrolovci pripremaju specijalitete iz raznih dijelova …
Hrana s kojom smo odrastali, koju su nam pripremale naše bake i koju ne možemo baš posvuda naći... Hrana koja se pripr…
Sweety&Spicy
Pripremi švedske mesne okruglice s pire krumpirom
S putovanja u Švedsku vratili smo se s receptom za Köttbullar - mekane mesne okruglice...
Uskoro stižu recepti!
Najukusnija jela s piletinom s potpisom Gastrolovaca
Volite isprobavati ukusna jela s piletinom, a pritom želite biti sigurni da je meso koje pripremate proizvedeno bez ant…
začinjeno s ljubavlju