Špajza 24. travnja 2024.

Brojni poznati uživali na tajnoj večeri u Rovinju

Kaufland večera, Jeffrey Vella
Kaufland večera, Jeffrey Vella
foto: Press
Kaufland okupio domaće zvijezde na posebnoj večeri. Meni od 4 slijeda pripremio je chef Jeffrey Vella, i to od namirnica iz tog trgovačkog lanca

Weekend Food Festival u svom je trećem izdanju okupio brojne stručnjake iz područja gastronomije, prehrambene industrije i ugostiteljstva, a među njima se našao i poznati trgovački lanac Kaufland.

Nagrađivani chef kuhao s namirnicama iz Kauflanda

Osim što je jedan od sponzora ovog događanja, Kaufland je ove godine organizirao i secret dinner - tajnu večeru na kojoj su se gosti iz prve ruke mogli uvjeriti da se u Kauflandu zaista može pronaći sve - od sastojaka za najjednostavnija jela do gurmanskih delicija za ekskluzivnu večeru kakva je bila i ova.

Kaufland večera, Jeffrey Vella | Author: Press Rovinj je bio savršena kulisa za tajnu večeru s potpisom chefa Jeffreyja Velle foto: Press Kaufland večera, Jeffrey Vella | Author: Press Chef Jeffrey Vella i voditeljica Tatjana Jurić foto: Press

Za okuse je bio zadužen nagrađivani chef Jeffrey Vella, a večera je bila poslužena u par sljedova te je svaki slijed pratio i wine pairing. Večeri se pridružio veliki broj osoba iz javnog života i ljubitelja fine hrane poput Ide Prester, Luke Nižetića, Nataše Janjić, Baby Lasagne, Damira Kedže, kao i brojni predstavnici medija.

Prava uživancija u ugodnom društvu

"Prava uživancija u ugodnom društvu na predivnom mjestu uz ukusnu hranu. Kaufland se stvarno potrudio stvoriti nam pravi classy, ali i opušten doživljaj", rekao je glumac Marko Braić, koji je ujedno i jedan od glavnih glumaca u novoj kampanji Kauflanda.

Kaufland večera, Jeffrey Vella | Author: Press Sabrina Hebiri i bend foto: Press

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.