Špajza 21. kolovoza 2017.

Keksomlat keksićima širi pozitivne misli

foto: @sesamestreet, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Najveći obožavatelj keksića, popularni lutak Keksomlat, glavna je zvijezda simpatičnog vodiča kroz život  „The Joy of Cookies“.

Jedan od najdugovječnijih televizijskih likova, koji je osvojio dječja srca u emisiji Ulica Sezam, svoju ljubav prema keksima podijelit će sa fanovima i kroz knjigu.

Keksomlat vam je možda poznat pod imenom Cookie Monster, a u knjizi preuzima ulogu čupavog psihoterapeuta kojem je cilj uz pomoć kolačića proširiti pozitivne misli. Ovo će zasigurno biti najneobičnija self-help literatura na tržištu, a nama se posebno sviđa što su keksi sastavni dio.

„U knjizi Keksomlat dijeli duboke misli o životu, prijateljstvu, kuhanju i ljubavi prema keksima. Pomoći će vam proći kroz mračna razdoblja i slaviti ona dobra...“, piše u opisu životnog vodiča koji će na police trgovina u travnju 2018. godine.

 | Author: Sesame Street, Naslovnica foto: Sesame Street, Naslovnica

Kreatori zasad nisu otkrili hoće li među pozitivnim mislima biti sakriveni i recepti za Keksomlatove omiljene keksiće. Nadamo se da hoće!

 

Možda vas zanima... Keksići s čokoladom i neobičnom pričom Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.