Najave 18. srpnja 2023.

Kako ti zvuči Barbie burger s ružičastim umakom?

Barbie burger
Barbie burger, kao i sva ostala hrana posvećena omiljenoj lutki, bio je jedan od hit food trendova u 2023. godini foto: Burger King Brazil
gastro postao gastro.24sata.hr
Burger King Brazil osmislio je cijeli meni posvećen omiljenoj lutki - BK Barbie Combo, koji se sastoji od cheeseburgera s ružičastim umakom, Kenovih prženih krumpirića, milkshakea i krafne s ružičastom glazurom

"Ovo nije plastika, to je prava hrana", piše ispod objave na Instagram profilu brazilskog Burger Kinga. A o čemu se radi? Naime, nakon svog sladoleda slavna lutka Barbie dobila je i svoj – burger, odnosno cijeli svoju burger meni.

Burger King Brazil odlučio se na taj potez ne bi li obilježio dolazak filma 'Barbie' u kina diljem svijeta. Barbie meni sastoji se od burgera s dimljenim ružičastim umakom, prženu slaninu, burger, topljeni sir, Kenove pržene krumpiriće, milkshake od vanilije s Nesquikom te krafnu sa ružičastom glazurom.

 

Barbie sladoled Možda vas zanima... Jesi li za Barbie sladoled s okusom šećerne vate? Najave

 

Naravno, obožavatelji slavne lutke odmah su pohrlili kušati novi meni BK Barbie Combo, no bilo je i razočaranih koji su svoje iskustvo odmah podijelili na društvenim mrežama. "Danas smo moji prijatelji i ja odlučili kušati novi Barbie meni i bili smo jako razočarani. Burger je manji od dječje verzije burgera, ružičastog umaka bilo je u tragovima, krumpirići su bili standardno dobri, a milkshake i krafna jedini su bili 'normalne' veličine", glasi jedna objava.

Mnogi su u ovom meniju našli i brojne mane jer smatraju da je Barbie trend u BK Barbie Combu otišao malo predaleko. Stručnjaci i gurmanu zgražaju se osobito nad fluorescentno ružičastim umakom koji definitivno ne može biti zdrav, a ima i onih koji se pitaju – da Barbie uistinu jede fast food, bi li izgledala tako savršeno?

 | Author: Burger King Brazil Barbie burger foto: Burger King Brazil

 

Ed Sheeran Možda vas zanima... Ed Sheeran ima vlastiti brend ljutih kečapa koji idu uz sve! Najave Delola Možda vas zanima... Slavna Jennifer Lopez ima vlastitu liniju koktela! Najave

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.