Najave 04. kolovoza 2023.

Odmori se od kuhanja i osvoji večeru koju će ti pripremiti Vedran Bošković!

foto: Fillvlad/Pexels

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Zadnja stvar koju želiš raditi tijekom ljeta je stajati pored vrućeg štednjaka dok pripremaš večeru? Vrijeme je da se opustiš i uživaš jer su portal missGASTRO i Metro Hrvatska udružili snage i usrećit će jednu osobu večerom koju je pripremio gastro bloger Vedran Bošković.

Dolaziš s posla ili druženja s prijateljima i želiš jesti nešto fino, no pomisao na kuhanje po ljetnoj vrućini te tjera da posegneš za grickalicama i odustaneš od finog obroka? Svima nam je poznat taj osjećaj, a upravo zato su tu missGASTRO i bloger Vedran Bošković koji će ukusno jelo pripremiti umjesto tebe, a mi ćemo ga dostaviti na tvoju adresu. 

Ispuni obrazac, odgovori na pitanje i ostalo prepusti nama

Dok se odmaraš u udobnosti vlastitog doma, Vedran će koristeći kvalitetne i svježe sastojke koje osigurava Metro Hrvatska pripremiti ukusne burgere i jednako slasne priloge koje čim budu gotovi donosimo na tvoju adresu i odmah su spremni za uživanje. Sve što ti trebaš napraviti je prijaviti se u obrascu na dnu članka, navesti svoje podatke kako bismo znali gdje dostaviti večeru te odgovoriti na nagradno pitanje - Koje ljetno jelo te najbolje opisuje i zašto?

 | Author: Jurica Galoić/PIXSELL Vedran Bošković će pripremiti burgere i neodoljive priloge foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Prijaviti se možeš do ponedjeljka, 14. kolovoza, kada ćemo izabrati najkreativniji odgovor, a jelo ćemo dostaviti 16. kolovoza u večernjim satima. Svi koji se prijave na natječaj prihvaćaju pravila natječaja i pristaju da ih se fotografira prilikom dostave jela te pristaju na kratku izjavu za tekst koji će se objaviti na portalu missGASTRO. Jedan od uvjeta je da se nalaziš u Zagrebu kako bismo večeru mogli dostaviti ravno sa štednjaka. Pravila natječaja možeš pronaći ovdje.

Ne propusti ovu odličnu priliku da uživaš u finoj ljetnoj večeri bez paljenja štednjaka ili pećnice. Svakako posjeti i naš Instagram profil gdje ćeš 16. kolovoza uživo moći pratiti kako Vedran priprema ljetne specijalitete. 

Dobitnica večere je Marinela Sluganović. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i maštovitim odgovorima koje ste nam slali. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.