Najave 09. listopada 2023.

Slavni nogometaš kreirao dječji meni za Hard Rock

Leo Messi Hard Rock
Leo Messi kreirao je dječji meni za Hard Rock foto: Hard Rock Cafe
gastro postao gastro.24sata.hr
Za Hard Rock slavni nogometaš Leo Messi osmislio je, uz stručnu pomoć, dječji meni. U poznatom lancu moći će se kupiti i razni suveniri vezani uz njegov lik i djelo od kojih će zarada ići u humanitarne svrhe

Nakon što je prošle godine predstavio Messi Burger, a ljetos i poseban sendvič s milanskim odreskom, slavni argentinski nogometaš Leo Messi nastavlja suradnju sa slavnom franšizom Hard Rock International, brendom čiji je globalni ambasador. Prošli tjedan predstavio je, naime, njihov novi dječji meni – Messi Kids Menu.

Među ostalim, u sklopu Messijeva dječjeg menija moći će se naručiti jela kao što su Messi x Burger i Messi Golden Chicken Sandwich, kao i druge slasne opcije u kojima će najmlađi sigurno uživati. Uz svaki dječji meni s potpisom Lea Messija stiže i prigodan dar – mini nogometna lopta, poster, naljepnice, zabavni i edukativni listići sa zadacima…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

"Kao otac troje djece, oduvijek sam imamo posebnu vezu s klincima. Sada sam dobio priliku s Hard Rockom predstaviti novi dječji meni, za koji vjerujem da djeci nudi raznolika jela i zabavno iskustvo“, objasnio je Messi.

Također, nogometni fanovi u Hard Rocku mogu nabaviti i prigodne suvenire poput Messi chefovske kute ili već spomenute mini nogometne lopte. Od prodaje suvenira dio zarade donirat će se raznim humanitarnim udrugama diljem svijeta koje pomažu djeci, sve putem fundacije Hard Rock Heals.

 

Leo Messi Možda vas zanima... Leo Messi kreirao sendvič za Hard Rock Cafe! Špajza

 

No to još nije sve – Hard Rock je za svoje goste osmislio posebno digitalno iskustvo koje će fanove približiti njihovoj omiljenoj zvijezdi. Nakon što gosti Hard Rock hotela ili restorana skeniraju QR kod pojavit će im se, uz pomoć umjetne inteligencije, Leo osobno kako bi ih pozdravio, a moći će ga gledati i kako uživa u slanom Messi Burgeru.

 | Author: Instagram @leomessi Slavni nogometaš sad već ima zavidnu kolekciju jela sa svoim potpisom u Hard Rocku foto: Instagram @leomessi

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.