Najave 23. veljače 2024.

Starbucks u Kini nudi kavu s okusom svinjetine

kava sa svinjetinom
Starbucks kava s okusom – svinjetine foto: Instagram @starbucksreserve_shg
gastro postao gastro.24sata.hr
Povod za ovaj neobičan okus kave (kava s okusom svinjetine) jest kineska nova godina, a moći će se kušati u 25 odabranih Starbucks lokala diljem Kine od 26. veljače. Jesi za gutljaj?

U povodu kineske lunarne nove godine, koja je nedavno nastupila. Starbucks lokali u Kini odlučili su nuditi posebnu kavu s još posebnijim, zapravo čudnijim okusom. Naime, dio njihove prigodne novogodišnje ponude je i kava s okusom – svinjetine!

Nikako nam to ne zvuči privlačno, no da smo trenutačno u Kini, vjerojatno bismo probali i to čudo! Čisto da možemo komentirati… 😉

 

Možda vas zanima... Napravi najpoznatiju kavu iz Starbucksa za jutro puno energije Recepti

 

Kava s okusom svinjetine za sreću

Kava, čiji je naziva u engleskom prijevodu Lucky Savory Latte, sastoji se od Dongpo umaka od svinjetine, espresso kave, vrućeg mlijeka i pjenice od mlijeka, te s još malo umaka od svinjetine i šnitom slanine na vrhu.

OK, moramo priznati da nam odlično izgleda, no uopće ne možemo zamisliti navedenu kombinaciju okusa. Cijena ove neobične prigodne kave je 68 yuana, odnosno oko 8 eura i 70 centi. Ova kava moći će se kupiti u odabranih 25 Starbucks lokala diljem Kine od 26. veljače pa sve do isteka zaliha.

kava sa svinjetinom | Author: Instagram @starbucksreserve_shg Starbucks kava s okusom – svinjetine foto: Instagram @starbucksreserve_shg

Ima i ukusnijih opcija

Uz ovu neobičnu kavu s okusom svinjetine Starbuck je u Kini odlučio ponuditi i druge limited edition napitke koji nam se čine puno ukusnijima – macchiato od badema, macchiato s rižinim mlijekom i datuljama, latte s crnim sezamom.

Ova 3 napitka većina bi sigurno probala, ali tko bi se usudio probati kavu sa svinjetinom?

 

Možda vas zanima... Kineska nova godina kroz najbolju kinesku hranu! Kolumne Možda vas zanima... Donosimo ti recept za odličnu ledenu kavu iz Starbucksa Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.