Špajza 29. siječnja 2024.

Maja Jalšovec otkrila super recept za majonezu bez jaja

majoneza
Blogerica Maja Jalšovec ima odličan recept za majonezu bez jaja foto: Sara Cervera/Unsplash
gastro postao gastro.24sata.hr
Blogerica Maja Jalšovec na svom je TikToku i Instagramu objavila odličan, jednostavan recept za domaću majonezu bez jaja pa sada i oni koji izbjegavaju sirova jaja mogu uživati u omiljenom umaku

Blogerica Maja Jalšovec, dobitnica nagrade Gastro zvijezda 2023. u kategoriji Video zvijezda, podijelila je na svom profilu na Instagramu i TikToku odlična, jednostavan recept za brzu domaću majonezu bez jaja.

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Maja Jalšovec foto: Igor Šoban/PIXSELL

Maja, koja snima odlične videorecepte, sukladno potrebama njezinih pratitelja, uočila je da puno ljudi ne želi konzumirati sirova jaja, koja su jedan od osnovnih sastojaka majoneze, te je podijelila svoj recept – bez jaja.

"Majoneza bez jaja za one koji ne mogu ni pomisliti na sirova jaja", napisala je Maja ispod videa koji je u samo jednom danu pogledalo skoro 90.000 ljudi!

@maja_jalsovec Majoneza bez jaja za sve koje ne mogu ni pomisliti na sirova jaja #majoneza #majonezabezjaja #recept #jednostavnirecepti #hrana ♬ original sound - Maja Jalšovec

"Najbitnije je da je omjer 2:1, što je u ovom slučaju 100 ml mlijeka i 200 ml ulja. Začinite po vlastitom ukusu, izblendajte i – imate majonezu!", poručuje Maja Jalšovec u videu.

Hoćeš li isprobati Majin recept?

 

Možda vas zanima... Majin TikTok prava je riznica finih recepata! Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.