Recepti 08. veljače 2023.

Jela azijske kuhinje koja morate isprobati

foto: Sharon Chen/Unsplash

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Volite isprobavati nove okuse i privlači vas azijska kuhinja? Okupili smo zaljubljenike u azijske specijalitete koji će vam pokazati kako pripremiti neka od najpopularnijih jela iz azijske kuhinje.

Organizirali smo još jedno grupno kuhanje u kojem imate priliku naučiti neke kulinarske trikove i saznati kako lako pripremiti slasne azijske recepte u kojima će uživati svi vaši ukućani. Naši Gastrolovci, Vinka Tresić, Kasandra Draganić, Darko Debić i Tanja Klaić okupit će se povodom Valentinova kako bi zajedničkim gastro snagama pripremili najukusnu večeru s azijskim štihom. Namirnice je osigurao Metro Hrvatska.

Azijska kuhinja je sve popularnija u Hrvatskoj

Azijska je kuhinja posljednjih godina postala sve popularnija u svijetu. Osim što se otvorilo mnogo azijskih street food restorana i trgovine su prepoznale interes i počele nuditi sve više proizvoda za pripremu azijskih specijaliteta. U Metro centrima tako možete pronaći zaista širok asortiman namirnica bogatih azijskim okusima.

 | Author: Heather Barnes/Unsplash Tapioka puding foto: Heather Barnes/Unsplash

Naučite pripremati gyoze, vege ramen, hot butter lignje i azijske deserte

Gastro blogeri i blogerice na missGastro okupljanju pripremat će nam čak 4 jela iz bogate azijske kuhinje, pa ćemo tako kao predjelo moći isprobati gyoze s nadjevom od piletine, nakon toga ugrijat ćemo se uz vege ramen, a kao glavno jelo na meniju su se našle Hot butter lignje, delicija iz Šri Lanke. Šećer na kraju je tapioka puding kao stvoren za dane kada vam je potreban poseban desert za posebnu osobu, koji se zaista može prilagoditi svačijem ukusu.

Video i detaljne recepte za egzotična jela naših Gastrolovaca donosimo u narednim danima. 

Raznoliku paletu proizvoda azijskih okusa možete pronaći i isprobati u Metro Hrvatska centrima.

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 11:46 06. Ožujak 2023.

    volim azijsku kuhinju